Категории Информация
Кассы Добавить событие
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine
15 ноября 2022

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Progresja
Fort Wola 22, 01-258 Warszawa

О событии

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у Варшаві на біс!

Концерт на підтримку України зібрав сотні українців та поляків, які прийшли зробити свій внесок у Перемогу. Адже кожен квиток – це допомога ЗСУ та українцям, які постраждали від війни. Охочих прийти було більше ніж місць у залі, тому гурт виступить у Варшаві знову! Побачимося 15 листопада у PROGRESJA (Fort Wola 22). Початок концерту о 19:00.

Творчість «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» – це уособлення світогляду українців – хороброго, чуттєвого й незламного. У їх музиці б'ється воля, їх піснями розлітається слава України! Гурт збирає тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» люблять за якісну українську музику, відвертість та громадянську позицію. З перших днів війни хлопці займаються волонтерством і виступають з концертами перед військовими та жителями звільнених від окупації міст.

Тур на підтримку України «BE BRAVE LIKE UKRAINE» розповідає історію про сильних, сміливих і ВІЛЬНИХ людей. Концерти гурту набули нового значення: це заклик «Не мовчіть», це присвята «Героям», які відстоюють справедливість, а кожен квиток – це внесок у перемогу й підтримку українців. Адже кошти, зібрані на концерті, підуть на допомогу українським військовим, а також людям, що постраждали від війни.

Приходьте на концерт підтримати Україну. Приходьте почути улюблені пісні: «Зорі запалали», «Героям», «Без неї ніяк», «Листопад», «Вільні люди» та ін.

Концерти туру відбуваються за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код