Категорії Інформація
Каси Додати подію
Артем Пивоваров
14 лютого 2024

Артем Пивоваров

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Arena COS Torwar
ul. Łazienkowska 6a

Про подію

Зустрічайте Артем Пивоваров з великим сольним концертом на Арені COS Torwar у Варшаві!

Артем Пивоваров – самобутній український артист, чиї пісні миттєво стають хітами, законодавець музичних трендів, улюбленець усіх поколінь. Один з найротованіших артистів в ефірі українських радіостанцій, тренер шоу «Голос країни». Володар премії Yuna "Найкращий виконавець", "Хіт року" та "За внесок у популяризацію української поетичної класики через проєкт "Твої Вірші, Мої Ноти". Артем об’їздив світ з благодійними концертами на підтримку України, збираючи повні зали у різних містах Європи, США та Канади. Після кількох успішних турів артист влаштовує великий концерт у Варшаві.

Запрошуємо мешканців та гостей польської столиці насолодитися якісною українською музикою та отримати незабутні враження! 14 лютого на Арені COS Torwar на вас чекає унікальне шоу, особлива атмосфера та улюблені хіти: «Дежавю», «Міраж», «Рандеву», «Маніфест», «Думи», «Там у тополі» тощо. Ця подія подарує позитивні емоції та залишиться яскравим спогадом, адже виступи Pivovarov Team – це завжди обмін енергією, шалений запал та 100% віддача!

Команда Артема Пивоварова активно підтримує захисників і захисниць України з перших днів повномасштабної війни. Цей концерт, як і всі попередні, має благодійну мету. Зібрані кошти буде спрямовано на важливі речі, які допоможуть українцям у важкій боротьбі за життя, свободу та світле майбутнє незалежної України.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код