Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національний балет Грузії - Сухішвілі
05 лютого 2024

Національний балет Грузії - Сухішвілі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Teatr Wielki Opera Narodowa
plac Teatralny 1, 00-950 Warszawa

Про подію

Танець у повітрі від національного Балету Грузії «Сухішвілі» у Варшаві

Говорять, що до Польщі приїжджає легендарний ансамбль, який вже понад 75 років вражає глядачів по всьому світу своєю хореографією. Так, це ми говоримо про неймовірний Національний Балет Грузії «Сухішвілі», і 6 лютого зустрічайте колектив на сцені оперного театру Варшави.

Вже зараз є можливість купити квитки на подію й стати частиною цього дійства, відчути неймовірні емоції від експресивності танцю, складної й пристрасної хореографії. Та ще не забувайте, що поряд з артистами балету на сцені буде знаходиться оркестр, який стане провідником до кожної музичної історії.

Дивіться більше концертів у Варшаві на сайті «Kontramarka».

Про  Національний Балет Грузії «Сухішвілі»

Балет був заснований у 1945 році Іліко Сухішвілі, а в складі його було не більше 35 танцюристів. Перші свої концерти балет відтворює на сценах театрів рідної країни, а згодом колектив від'їжджає до Європи. З  цього починається всесвітня слава.

Сьогодні у складі колективу балету понад 500 танцюристів, а керує ним вже третє покоління Сухішвілі. Програми сучасних концертів стали ще більш насиченішими, хоча автентичність танцю завжди залишиться невіддільною частиною Національного Балету Грузії.

На події у Варшаві ви будете споглядати не просто на танці, а на ціле життя, бо кожен виступ – це маленька історія людей, які проживають у різних куточках Грузії. Тож саме тут на концерті ви маєте нагоду ближче познайомитись з культурою та побутом Сакартвело.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код