Категорії Інформація
Каси Додати подію
KOLO&UMBRA
25 лютого 2023

KOLO&UMBRA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

OGRODY WISLA
Wioślarska 8, 00-411 Warszawa

Про подію

Легендарні київськи вечірки KOLO & UMBRA повертаються! Цього разу — у Варшаві!

25 лютого збираємо у Варшаві всіх, хто скучив за якісними вечірками — з теплою атмосферою та правильною музикою.

LINE UP by KOLO feat UMBRA:

Deenara — діджей і саунд-продюсерка з пристрастю до електроніки. Випускалася на лейблах Monaberry, MoBlack Records ,Sol Selectas . Багаторічна резидентка та шоу-постановниця легендарного київського клубу CHI by Decadence House. Виступаючи пліч-о-пліч з іменитими артистами, вона немов губка вбирає їхній досвід, який потім реалізує у великих проєктах. Зумівши запустити музичні хвилі на іспанській Ібіці, грецькому Міконосі, в Італії, Ізраїлі, Туреччині, Грузії та Франції, вона поринула в написання музики. 25 лютого збираємо у Варшаві всіх, хто скучив за якісними вечірками — з теплою атмосферою та правильною музикою.

Smailov — монументальна фігура й обличчя української електронної сцени. У його послужному списку Cercle та сотні організованих виступів артистів світового рівня. Тривалий час Ігор займався букінгом для різних клубів Boom Boom Room, L8 Park, CHI та співпрацював із всесвітньо відомими фестивалями.

Weizman — досвідчений діджей і продюсер, A&R лейбл Druma, художній керівник UmbraDance, організатор найбільших заходів в Україні та інших країнах. Його музику можна пізнати за поєднанням техно та етно. Один із двох у музичному проєкті KOLLO, реліз якого нещодавно вийшов на лейблі Glory Studio.

Miniailov — мультикультурний діджей і продюсер, який не ототожнює себе з якоюсь країною чи народом. Автор головного польського квіт-рейва руху BÂILLON, а також колоритно-орієнтального проєкту Bohemian Oko. Його музика формує емоційно музичний вираз, який допомагає потрапити у медитативний простір. А шаманські вібрації його треків приводять до світла, уповільнюючи все довкола й дозволяючи існувати у світі, сповненому втіхи та любові. 

LIVVY — артистка, чия музика перенесе вас у подорож крізь змінені стани свідомості. Її музичні жанри — це переважно прогресів, а також мелодійне й органічне техно. Місія LIVVY — ділитися музикою з людьми, даючи їм змогу почуватися вільними. Їй подобаються ритмічні звуки, які приводять вас до трансцендентності й дозволяють зазирнути всередину себе.

Lera Tyan — артистка нового покоління, велика меломанка і палка прихильниця електронної музики. На вечірці 25 лютого відбудеться її дебютний виступ: спільнота KOLO підтримує починаючих діджеїв і дає їм змогу заявити про себе світові.

Приходь. І приводь усіх друзів. Чим більше коло своїх — тим краще.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код