Категорії Інформація
Каси Додати подію
Poshlay Molly | Різдвяний концерт
22 грудня 2022

Poshlay Molly | Різдвяний концерт

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Progresja
Fort Wola 22, 01-258 Warszawa

Про подію

"Пошлая Молли" з програмою "Різдвяний концерт" у Варшаві

22 грудня на фестивальному майданчику "Progresja" у Варшаві відбудеться святковий концерт бунтарського гурту "Пошлая Молли". І якщо ви хочете запалити цього вечора, ви просто зобов'язані вирушити на представлену подію, адже вона обіцяє бути енергійною та емоційною.

Що потрібно зробити, щоб потрапити на концерт? На цій сторінці клікнути на кнопку "купити квиток", вибрати відповідну зону на майданчику і зробити покупку. Але якщо вам цієї події недостатньо, ми для вас підготували більше інформації щодо заходів Варшави.

Музика в стилі мамбл-рок і сінті-панк

Популярність гурт "Пошлая Молли" здобув у 2017 році, коли вийшла їхня перша платівка з провокативною назвою. Саме в цей період гурт привертає до себе увагу мільйонної публіки, а їхні пісні потрапляють у ТОПи чартів.

Їхній стиль — це синтез мамбл-року та сінті-панку, який утворює собою легкий молодіжний рок. У текстах пісень гурт "Пошлая Молли" висвітлює побутове життя молодих людей, яким легко і складно водночас.

Сьогодні гурт має популярність і відданих шанувальників, гастролює з концертами, збирає цілі зали та надихає молодь. То чому б і вам не завітати на виступ "Пошлая Молли"? 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код