Категорії Інформація
Каси Додати подію
ВЄРКА СЕРДЮЧКА
22 травня 2023

ВЄРКА СЕРДЮЧКА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Arena COS Torwar
ul. Łazienkowska 6a

Про подію

- Акція! 1 квиток +1 квиток = 3 квитка! Поспішай!

* акція діє лише на квитки категорії FAN

Легендарна Вєрка Сердючка завітає з концертом у Варшаву

А знаєте ви, що 6 березня Вєрка та її команда завітає у Варшаву, щоб привітати гостей міста та місцевих мешканців з весною та разом з ними відгриміти свій день народження? Тож тепер ви знаєте і нічого не залишається, як купити квитки на цю подію, адже на вас чекає щось запальне та веселе.

Скільки ж виповниться років співачці? О! Та про це не варто казати, бо свій вік вона приховує. Але ми точно знаємо, що цей персонаж завжди молодий та енергійний, як весна! Тому зустрічати цю пору року варто лише з нею.

Чому варто завітати на концерт?

По-перше, якщо ви хоч раз були на концертах, де виступає Вєрка Сердючка, то ви вже точно знаєте, що піти звідтіля важко. Бо пісні її мають шалену силу, яка змусить кожного танцювати та радіти.

По-друге, цей концерт – це привітання весні, де кожен, хто не прокинувся від зимової апатії обов’язково прокинеться. Веселі пісні та жарти зроблять своє діло.

По-третє, це буде найнезабутніше день народження, бо Сердючка завітає у Варшаву разом зі всією своєю командою.

Готові зустріти команду «VERKA SERDUCHKA & BAND» й відтягнутись на повну? Тоді приходьте на подію та прихопіть з собою компанію – разом завжди веселіше!

До речі, в нас ще є пропозиції для вас – всі концерти та шоу у Варшаві.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код